Om Jessica

Jag är certifierad iCoach med anknytningsteroretisktperspektiv i grunden samt för beteendestilsanalysen Pussel Disc.Metoder jag använder EFT, Matix Rempringing och Access Bars.

Anknytning

Anknytning är i sin psykologiska betydelse ett begrepp som utvecklats av psykiatern och psykoanalytikern John Bowlby. Anknytningsteorin avser primärt det lilla barnets sökande efter, och utvecklande av, en närhets- och skyddsrelation till sina föräldrar/vårdare. Den ursprungliga engelska benämningen är ”attachment”

Strategierna vi utformar i tidig barndom tar vi med oss in i vuxen livet, Det vill säga, det mönster och präglingar vi skapat, för att få det vi behövde som barn är ekon från vår historia, I vår anknytningsstategi finner vi svaren till varför livet ser ut som det gör för oss idag.

Minnen och känslor som kapslat in sig i kroppen, letar vi efter. Kroppen vet! Kroppen minns, även om vi inte ”kommer ihåg” det. Vi arbetar med att få ihop tanke, känsla och handling, och varför vi handlar som vi gör. Ibland brukar jag  säga att jag är livsarkitekt. Hos mig ritar vi om ditt livs karta så du kan manövrera dig fram på ett behagligare sätt i livet, ett sätt som inte skaver.

Övrigt om Jessica

Sedan 2016 driver jag konsultföretaget WIP WORK IN PROGRESS tillsammans med Veronica Carlson som har samma terapeutiska grund.
WIP arbetar med ledarskapsutvekling, workshop och föreläsningar.

 

 

Jag vill boka samtal!

8 + 12 =